fastshare
15 minut / 15 Minutes (2001)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2206
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 19 dub 2024, 23:57





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
 15 minut / 15 Minutes (2001) 
Autor Zpráva
Warman
Warman

Registrován: 15 črc 2007, 13:15
Příspěvky: 3642
Příspěvek 15 minut / 15 Minutes (2001)

15 minut / 15 Minutes (2001)

Krimi / Thriller / Akční / Drama
USA / Německo, 2001, 116 min
Režie: John Herzfeld
Scénář: John Herzfeld
Kamera: Jean-Yves Escoffier
Hudba: Anthony Marinelli, J. Peter Robinson
Hrají: Robert De Niro, Edward Burns, Kelsey Grammer, Avery Brooks, Melina Kanakaredes, Karel Roden, Oleg Taktarov, Vera Farmiga, James Handy, ...

Emil a Oleg, oba kriminálníci s bohatým trestním rejstříkem, přijíždějí do New Yorku zinkasovat svůj podíl na dávné loupeži. Když zjistí, že peníze už dávno zmizely v nenávratnu, stojí to jejich kumpána krk. I cynický newyorský detektiv Eddie Flemming je šokován brutalitou dvojnásobné vraždy a bezohledností, s níž se oba zločinci pokusili zahladit stopy obrovským požárem. Jediné, čeho se při pátrání může chytit, je informace o dívce, které se podařilo z bytu uprchnout. V nesourodé dvojici s mladým idealistickým vyšetřovatelem z hasičského sboru se pouští do hledání záhadné svědkyně. A musí postupovat rychle, protože o dívku mají z pochopitelných důvodů zájem i oba zabijáci. Jejich metody jsou oproti policejním mnohem drastičtější a záhy se tak roztáčí kolotoč hrůzných vražd, které Oleg natáčí ukradenou kamerou. V zemi, kde se televize v honbě za atraktivním materiálem nezastaví před ničím, se může stát mediální hvězdou i masový vrah. Stačí, když je efektně brutální a dostatečně inteligentní na to, aby předstíral blázna... (Magic Box)

Pražan Emil a jeho ruský kamarád Oleg přijíždějí do New Yorku, aby dostali peníze, které jim patří. Jejich bývalý kumpán s nimi zmizel do Ameriky. Poté, co ho Emil s Olegem navštíví, jim tvrdí, že je již utratil, a navrhne jim, aby začali pracovat. Směšnost a nehoráznost tohoto návrhu rozzuří labilního a agresivního Emila natolik, že zabije kumpána i jeho ženu. Oleg omylem natočí celou vraždu na videokameru, kterou předtím ukradl v obchodě. Před odchodem si Oleg s Emilem všimnou, že vraždu viděla spolubydlící Věra. Rozhodnou se zahladit stopy a celý byt podpálí. Od té chvíle mají v patách detektiva Eddieho Flemminga a vyšetřovatele od požárníků Jordyho Warsawa. Emil chce najít Věru a coby nepohodlného svědka se jí zbavit, vrší však další a další zločiny, které věrný Oleg zaznamenává na videokameru. Při sledování televizní show přibližující a ospravedlňující život vraha napadne Emila geniální nápad jak přijít k penězům. Vždyť přece natočená vražda mediálně oblíbeného detektiva Eddieho by byla tím správným soustem pro televizní show... (MFF Karlovy Vary)
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


15 minut / 15 Minutes (2001)

15 minut / 15 Minutes (2001)

15 minut / 15 Minutes (2001)

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


18 čer 2021, 22:43
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru








Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze