fastshare
Mafia 2 - Všechny problemy sem!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3823
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 21 zář 2014, 11:59




Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 251 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Další
 Mafia 2 - Všechny problemy sem! 
Autor Zpráva
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:57
Příspěvky: 1216
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

V tom případě si stáhni novou verzi. :arrow:

_________________
6x admin, 1x pomocný admin, 4x moderátor, 5x helper, 3x redaktor, 2x recenzent


i_m_a_g_e

i_m_a_g_e


27 zář 2010, 20:11
Profil
Private
Private

Registrován: 13 zář 2010, 11:35
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

zdravim, mám problém v mafii 2, celá hra mi šlape, sice občas trochu seká, ale v pohodě, až do 7. kapitoly, můžu chodit atd, ale když chci nastoupit do auta, tak se mi hra vypne a objeví se problém, že mafia 2 přestal pracovat. Nemůžu tedy nastoupit do auta bez toho, aby mi ta hra nevypadla. Ví někdo co je za problém? A jak bych ho mel resit?
Díky za odpovědi..


28 zář 2010, 11:32
Profil
Private
Private

Registrován: 29 zář 2009, 16:27
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

Potřebuju poradit, píše mi to
"Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást XINPUT1_3.dll nelze najít.


28 zář 2010, 21:41
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 16:24
Příspěvky: 27
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

Asin píše:
Potřebuju poradit, píše mi to
"Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást XINPUT1_3.dll nelze najít.


Reinstal ----- stáhnout od někoho jinýho ------ hrát něco jinýho :)

_________________
i_m_a_g_e
i_m_a_g_e
_______________
----PC----
CPU - AMD Phenom II X4 955
GPU - Radeon HD 6850
Ramm - 8GB
OS - MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1


28 zář 2010, 21:42
Profil
Private
Private

Registrován: 29 zář 2009, 16:27
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

mario09 píše:
Asin píše:
Potřebuju poradit, píše mi to
"Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást XINPUT1_3.dll nelze najít.


Reinstal ----- stáhnout od někoho jinýho ------ hrát něco jinýho :)


Reinstal už jsem zkoušel a nic, stáhnout od nikoho jinýho taky a taky nic


28 zář 2010, 21:48
Profil
Private
Private

Registrován: 24 zář 2010, 14:30
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

Custe,mam problem s misi jak lezu kanalem a mam vylezt po zebriku..Problem je v tom ze kdyz chci po nem vylezt tak by se mi mela objevit anmiace ze z te zumpy vylizam ven..Jenze ono se nic takoveho nedeje a stojim jak tvrde "i" pred zebrikem a nic se nedeje...Zkousel jsem 4 ruzne cracky a nic...Vite nekdo cim to je? (skidrow verze)


29 zář 2010, 11:57
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2010, 11:51
Příspěvky: 232
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

Zkoušel jsi crackfix? A pokud jso, tak si stáhni Savy a tu scénu přeskoč.

_________________
http://uloz.to/?partner=323043
Pokud se zaregistrujete, moc mi tím pomůžete a pomůžete mi ještě víc, když si potom koupíte VIP kredit.


29 zář 2010, 15:46
Profil
Private
Private

Registrován: 24 zář 2010, 14:30
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

jj crackfix jsem zkousel...s tema savama to zkusim...diky za radu...asi na ulozto se daji stahnout ne?


29 zář 2010, 19:30
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 10:10
Příspěvky: 2526
Příspěvek Mafia 2 Joeho dobrodružství balíček..

Ahoj není už někde ke stažení ? hledal sem ale nenašel :)

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

Systém: Windows 8.1 Pro 64 bit (update 1)
Deska: Asus P9X79
Procesor: i7-3820 @ OC 4.5 GHz
Grafika: R9 290X 4 GB @ OC 1100/6000 MHz
Paměť: Corsair 16 GB DDR3 @ 1666 MHz
SSD: OCZ Vertex 4 128 GB SATA 3
HDD: WD Caviar Black 1 TB SATA 3
Zdroj: OCZ ZX Series 850W


01 říj 2010, 09:21
Profil
Private
Private

Registrován: 12 kvě 2009, 17:06
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

Mám stejný problém jako většina při spuštění hry se mi zobrazí ,,d3dx9_42.dll nelze najít", jako řešení zde bylo ve složce 3rd znovu spustit instalaci Directu a PhysX. Jenže ja tam tu složku 3rd nemůžu vůbec najít. Poraďte prosím někdo.
Předem Díky :)


04 říj 2010, 00:18
Profil
Private
Private

Registrován: 07 čer 2010, 08:24
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

Roman6987 píše:
-Ramirez- píše:
Zkuste hru vypínat přez správce úloh (ctr alt del)


jo to pomuze ale proc to dela to fakt nevim


mě to taky dělá, pařim na notesu. Když to mám tmavý, tak notes zaklapnu a otevřu a ztmavení je pryč. Zkus vypnout a zapnout monitor :)))


04 říj 2010, 20:51
Profil
Private
Private

Registrován: 07 čer 2010, 08:24
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

Roman6987 píše:
-Ramirez- píše:
Zkuste hru vypínat přez správce úloh (ctr alt del)


jo to pomuze ale proc to dela to fakt nevim


mě to taky dělá, pařim na notesu. Když to mám tmavý, tak notes zaklapnu a otevřu a ztmavení je pryč. Zkus vypnout a zapnout monitor :)))


04 říj 2010, 20:53
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2010, 11:51
Příspěvky: 232
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

Eugenn1990 píše:
Mám stejný problém jako většina při spuštění hry se mi zobrazí ,,d3dx9_42.dll nelze najít", jako řešení zde bylo ve složce 3rd znovu spustit instalaci Directu a PhysX. Jenže ja tam tu složku 3rd nemůžu vůbec najít. Poraďte prosím někdo.
Předem Díky :)

Stáhni si oba programy z netu a proveĎ reinstal.

_________________
http://uloz.to/?partner=323043
Pokud se zaregistrujete, moc mi tím pomůžete a pomůžete mi ještě víc, když si potom koupíte VIP kredit.


05 říj 2010, 06:54
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 23 črc 2009, 15:54
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

nefunguje mi instelace SKIDROW verze, při instelaci mi pomalu zamrzá komp a pak mi zamrzne úplně....


05 říj 2010, 15:19
Profil
Private
Private

Registrován: 15 črc 2010, 16:54
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

může mi někdo prosím poradit? normálně jsem nainstaloval mafii dal do ní crack a napsalo mi to při spouštení že mi v počítači chybí soubor binkw32.dll
stáhl jsem ten soubor a vložil do složky kde mám mafii, zkusil o5 zapnout a hodilo mi to to, že mi tam chybí ňákej steam_api.dll ale to už jsem nikde nenašel ani nwm co to ubec je, nevíte prosím co s tím?


06 říj 2010, 16:47
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 251 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download