fastshare
The sims 3 instalace datadisků
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3820
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 23 říj 2014, 11:57




Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 The sims 3 instalace datadisků 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 29 říj 2011, 23:20
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

Děje se mi uplně to samé, hru už mám nainstalovanou dlouho a od té doby, co jsem chtěla nainstalovat datadisc Pets tak mi to hlásí stejnou chybu : Více informací naleznete v chybovém hlášení (soubor Log).
Zkoušela sem hru přeinstalovávat, cracknout to a nic nefunguje :/ poraďte prosím.


29 říj 2011, 23:24
Profil
Private
Private

Registrován: 29 říj 2011, 23:20
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

Takže originální hru nemáš?! .. to je divný mě to tam pořád hází to chybový hlášení log, podle mě to nejde kvůli těm aktualizacím.


30 říj 2011, 12:10
Profil
Private
Private

Registrován: 23 črc 2009, 18:21
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

Majk00 píše:
mám stejný problém... a taky by mě to zajímalo


Ahoj

Mam da se rict stejny problem..Mam The Sims 3 zakladni hru..a na ni sem chel dat datadisky, s tim ze se spoji, jak tomu bylo u The Sims 1..ale hlasi mi to ze do hry nejde datadisk nainstalvoat, ze uz tam The Sims jednou je. A kdyz teda datadisk nainstaluju zvlast, tak pak kdyz ho psustim, tak zase nemuzu do Sunset,ale jsem treba jen v Bridgeportu :) Nemuzu prijit na to jak ty datadisky skombinovat :) Nevite nekdo co s tim..diky za radu..

Dante


27 úno 2013, 17:24
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 25 pro 2010, 00:49
Příspěvky: 125
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

Aktualizovat hru přes launcher - nutnost nemít crack, ten pak vložit až se nainstalují všechny patche.
Filozofie je taková, že nainstaluju základ, nainstaluju patche, nainstaluju jeden datadisk, nainstaluju patche atd. Až budu mít hotovo, kouknu do launcheru na verzi hry a podle toho stáhnu příslušný crack - zptravidla stačilo na základ a nejnovější (posledně instalovaný) datadisk.
- takto jsem to vždy dělal a vše fungovalo, teď počkám vždy rok a stáhnu komplet edici vše v jednom.


27 úno 2013, 17:32
Profil
Private
Private

Registrován: 23 črc 2009, 18:21
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

týnkak píše:
Takže originální hru nemáš?! .. to je divný mě to tam pořád hází to chybový hlášení log, podle mě to nejde kvůli těm aktualizacím.


Original The Sims 3 ani data disky nemam...Ale jednotlive funguji prave vsechny ...jak data tak zakladni hra..Proto je mi to divne a stale si rikam kde asi delam chybu..:(


27 úno 2013, 17:51
Profil
Private
Private

Registrován: 23 črc 2009, 18:21
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

ddaveid píše:
Aktualizovat hru přes launcher - nutnost nemít crack, ten pak vložit až se nainstalují všechny patche.
Filozofie je taková, že nainstaluju základ, nainstaluju patche, nainstaluju jeden datadisk, nainstaluju patche atd. Až budu mít hotovo, kouknu do launcheru na verzi hry a podle toho stáhnu příslušný crack - zptravidla stačilo na základ a nejnovější (posledně instalovaný) datadisk.
- takto jsem to vždy dělal a vše fungovalo, teď počkám vždy rok a stáhnu komplet edici vše v jednom.



Tak ted v tom mam gulas, se priznam..Proc Simsi musej pokazde delat problemy :) Tak ez je stli to vchapu dobre:

Jako prvni nainstaluju Zakladni The Sims 3 ok ? Nebudu to Crackovat...Nasledne zacnu instalovat datadisky jeden po druhem do ( The Sims 3 ? ) a ani jeden nebudu Crackovat..Kdyz doinstaluju vsechny komponenty ke hre,tak to co budu instalvoat jako posledni, tak ten crack..mam hodit a prepsat The Sims 3 ? A po te spustit mist oTeh Sims 3 - The Sims 3 Launcher ? Pochopil jsem to zpravne ?


27 úno 2013, 17:54
Profil
Private
Private

Registrován: 23 črc 2009, 18:21
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

týnkak píše:
Děje se mi uplně to samé, hru už mám nainstalovanou dlouho a od té doby, co jsem chtěla nainstalovat datadisc Pets tak mi to hlásí stejnou chybu : Více informací naleznete v chybovém hlášení (soubor Log).
Zkoušela sem hru přeinstalovávat, cracknout to a nic nefunguje :/ poraďte prosím.


Nevim jak u Sims..ale stal ose mi tohle u jine hry..Udelal sem to ze jsem odinstalvoal vsechny komponenty te hry, pak sel do regiditu a tam postupne hledal vse ke hre a mazal to..Kdyz sjem to procistil,tak jsem restartoval a pak to slo instalvoat znovu..

DO REGISTRU se dostanes tak ze das ve WIN 7 ( start ) tam jak je policko pro hledani napises (Regedit) az ti naskoci das ( Upravy ) a tam najit..do policka najit napises jmeno hry kterou jsi odinstalovala a das hledat..Chvilku to potrva ale poku najde soucasti hry,ukaze ti je..Na ne pak ukazes a das smazat..nove vyhledavani zapocnes stisknutim F3. Je to jedna z moznosti, obcas to pomuze..Kazdopadne nemas ale nic jineho krome komponentu ke hre..Registry jsou velmi dulezite a smazes li neco co nemas, muze se ti stat ze uz PC nezapnes,tak opatrne a dobre se koukni co v danem souboru je nez ho smazes..


27 úno 2013, 18:00
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 25 pro 2010, 00:49
Příspěvky: 125
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

beckett píše:
ddaveid píše:
Aktualizovat hru přes launcher - nutnost nemít crack, ten pak vložit až se nainstalují všechny patche.
Filozofie je taková, že nainstaluju základ, nainstaluju patche, nainstaluju jeden datadisk, nainstaluju patche atd. Až budu mít hotovo, kouknu do launcheru na verzi hry a podle toho stáhnu příslušný crack - zptravidla stačilo na základ a nejnovější (posledně instalovaný) datadisk.
- takto jsem to vždy dělal a vše fungovalo, teď počkám vždy rok a stáhnu komplet edici vše v jednom.



Tak ted v tom mam gulas, se priznam..Proc Simsi musej pokazde delat problemy :) Tak ez je stli to vchapu dobre:

Jako prvni nainstaluju Zakladni The Sims 3 ok ? Nebudu to Crackovat...Nasledne zacnu instalovat datadisky jeden po druhem do ( The Sims 3 ? ) a ani jeden nebudu Crackovat..Kdyz doinstaluju vsechny komponenty ke hre,tak to co budu instalvoat jako posledni, tak ten crack..mam hodit a prepsat The Sims 3 ? A po te spustit mist oTeh Sims 3 - The Sims 3 Launcher ? Pochopil jsem to zpravne ?


Ano, v podstatě jo:
1. základ
2. Launcher - patchovat
3. první datadisk
4. Launcher - patchovat
5. atd.
6. Z Launcheru zjistím verzi základní hry a posledně instalovaného datadisku - vhodné instalovat podle data vydání
7. Stáhnu crack pro TS3 a posledně instalovaný datadisk, vkládají se myslím do TS3\Game\Bin a "Datadisk"\Game\Bin
8. Spustím hru, pokud nedostanu hlášku o nepravosti narychlo vytvořím první hru - pokud se podaří vše je funkční
- můžou nastat dva problémy: 1. hra je nelegální, 2. spadne to při načítání/vytváření hry - problémy řeší správné cracky
Koukni sem:


28 úno 2013, 16:58
Profil
Private
Private

Registrován: 23 črc 2009, 18:21
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

Ano, v podstatě jo:
1. základ
2. Launcher - patchovat
3. první datadisk
4. Launcher - patchovat
5. atd.
6. Z Launcheru zjistím verzi základní hry a posledně instalovaného datadisku - vhodné instalovat podle data vydání
7. Stáhnu crack pro TS3 a posledně instalovaný datadisk, vkládají se myslím do TS3\Game\Bin a "Datadisk"\Game\Bin
8. Spustím hru, pokud nedostanu hlášku o nepravosti narychlo vytvořím první hru - pokud se podaří vše je funkční
- můžou nastat dva problémy: 1. hra je nelegální, 2. spadne to při načítání/vytváření hry - problémy řeší správné cracky
Koukni sem:
[/quote]



Prima tak jse mto spustil vsechno :) Chvilku to trvalo ale podarilo se..Naistalvoal jsem The Sims 3 zakald a necrackoval ji..pak jsem instaloval DDC a vzdy udelal aktualizaci..ale nic jsem necrackoval..Kdyz jsem naistaloval posledni DDC tak jsem crack z toho DDC vlozil do zakladni hry The Sims 3 a prepsal EXE soubor..Hra se spustila bez porblemu se vsemi DDC :) Tak ez super..Jedine co me ted trapi je to, ze mi nechce brat soubory packages a nemuzu za boha odstranit cenzuru ktera mi leze na nervy :) Package davam normalne do slozky packages ,ktera je ve slozce mods , kterou jsem vytvoril v The Sism 3, lae marne..Bere mi to pouze sims3pack pres spoustec hry..ale package vubec..tak nevim co s tim..hledam na netu nejake info ,ale zatim vsechno selhalo :)

Jinak diky za rady..


01 bře 2013, 04:55
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 25 pro 2010, 00:49
Příspěvky: 125
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

Ty dodatky musí být něčím ověřené - že jsou kompatibilní, pokud ta informace chybí, tak je Launcher nebere a neinstaluje je.


01 bře 2013, 15:50
Profil
Private
Private

Registrován: 11 čer 2009, 15:57
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

Zdravím mám ruskou kompletní edici TS3. Bohužel ale nejde hra o patchovat. Instalace patche proběhne ok ale při spuštění to háže log při spoustění jinak to háže 0x0175dcbb. To samé při instalaci kolekce 70 , 80, 90 léta. Nevítě co s tím? Jestliže už tam ten log je jediné východisko je celý reinstall bez patchování a instalace dalších dodatků. Předem díky.

_________________
i_m_a_g_e
MMORPG Harry Potter Server
facebook.com/Bradavice.online


01 bře 2013, 22:06
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 25 pro 2010, 00:49
Příspěvky: 125
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

Asi jo, ale to jsem nikdy nezkoušel, nikdy jsem nic na kompletní edici nepřidával.


01 bře 2013, 22:48
Profil
Private
Private

Registrován: 23 črc 2009, 18:21
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

ddaveid píše:
Ty dodatky musí být něčím ověřené - že jsou kompatibilní, pokud ta informace chybí, tak je Launcher nebere a neinstaluje je.



Ano, ty dodatky se overili aktualizaci hry..Travlo to chvilku...A pak vsechno v poradku...Podarilo se mi dat do kupi i mini DDC :) Kazdy z mini DDC jsem nainstaloval do samostatne slozky a ani jeden jsem necrasckoval. Automaticky se pripojili ke hre..tak ze super :))))

Ted pracuju na Mestech, ale delaji mi krapet potize,stejne jako packages soubory a odstraneni cenzury :)

Kdyby mel nekdo potíže s tou instalaci a neslo mu to,tak at mi klidne pisne na mailik jedidantemihu@seznam.cz a ja mu napisu jak jsem postupoval ja,treba mu to taky pomuze...:)


02 bře 2013, 14:15
Profil
Private
Private

Registrován: 23 črc 2009, 18:21
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

petapf píše:
Zdravím mám ruskou kompletní edici TS3. Bohužel ale nejde hra o patchovat. Instalace patche proběhne ok ale při spuštění to háže log při spoustění jinak to háže 0x0175dcbb. To samé při instalaci kolekce 70 , 80, 90 léta. Nevítě co s tím? Jestliže už tam ten log je jediné východisko je celý reinstall bez patchování a instalace dalších dodatků. Předem díky.



Ahoj, osobne bych z ruskych serveru nestahoval vubec nic, je to nejlepsi moznost jak chytnout vira. Ale pokud netravas na ruských verzích hry tak ti poradim jak na to aby js ito spustil treba v AJ.

Seznam edice The Sims 3 + DDC + mini DDC - http://cs.wikipedia.org/wiki/The_Sims_3

Odkud jsem stahoval já celou edici The Sims 3 + DDC + mini DDC - http://kat.ph/usearch/The%20Sims%203/

Stahováno prostřednictvím - U torrent - Verze 3.2.3.28705 ( Nesplest s Utorrent CZ ) ale jistě uz je verze novějjší. :)

Na tom KickAss torrentu čti komentáře, nemusíš všchny, ale mám ověřené, že čím více kladných komentářu, tím je větší pravděpodobnost že je hra v pořádku. Také čti dobře názvy souborů které chceš stahovat, občas jsou stejné,ale jedno je RAR, Druhe ISO :) k ISO potřebujes Deamon Tools programek a jeto lepší,ale záleží na tobě. :)

p.s. Ideálně je, stahnout nejprve The Sims 3 zakladní hru ale v CZ..Pokud budeš mít totiž základní hru v CZ vše co naistaluješ poté, bude automaticky taky v CZ i když to crackneš nakonci. Uákladní hru v CZ seženeš na ulož.to. Z ulož.to můžeš samosřejmě také stahovat. Ja stahoval přes torrent protože na ulož to mi trvalo staženi jednoho DDC 9 hodin, ale pres Utorrent jeden DDC za hodinu..Tak ze sem si dal DDC do fronty a sel spat..rano byl istazene :) Je to na tobě co si vybereš :) Cracky potřebuješ jen k DDC k Mini DDC jsem nepotreboval ani jeden. Ale pokud je nenajdes na Kick tak na ulož.to budou :)

Základní hra The Sims 3 CZ - http://ulozto.cz/xEShcUh/1-the-sims-3-zakladni-hra-cz-crack-key-rar

Nebudu psat postup,abych tu nezabíral zbytečné místo adminovi na féru, ale klidně mi písni na jedidantemihu@seznam.cz když budeš chtít..


02 bře 2013, 14:30
Profil
Private
Private

Registrován: 23 črc 2009, 18:21
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: The sims 3 instalace datadisků

AndromacheCZ píše:
Chtěl bych se zeptat, jakou verzi si mám stáhnout datadisků, abych je bezproblému mohl nainstalovat za sebou (cestovní horečku, povolání snů, luxusní bydlení) na verzi základních simsů razor 1911? Mohl by sem hodit kdyžtak někdo upload na czshare / hellshare? dík moc :-)



Jak postupovat pri instalaci DDC do The Sims 3

Ze všeho nejdříve se musí nainstalovat základní hra ( The Sims 3 ) Po té co se zakladní hra naistaluje se NEBUDE crackovat. Hra bude pravděpodobně naistalována tam kam ji nainstalujete, cesta se tedy může lišit, dle toho jaký disk používáte. U mě například E:\Games\The Sims 3. V Games se vytvori samostane složky pro každý DDC - ( DataDisC ). A může se začít instalovat DDC. Před každou instalací se musí aktualizovat hra..Tak že ano,aktualizovat. Po te naistalovat do složky s názvem DDC který právě chcete instalvoat v Games. Poté co se naistaluji všechny DDC se veme crack z posledniho DDC který se instaloval a přehraje se spouštěscí soubor v ( zakaldni hre ) ne v DDC..Následně se může zacčí hrát a spustit hru přes spouštěcí soubor v základní hre The Sims 3.

Mini datadisky se instalují jako datadisky. Každý mini DDC do své složky. Vše v games. Po naistalvoaní se nic necreckuje. Mini DDC se automaticky priřadí ke hře..:)

Může se vám stát, že po té co dáte instalovat DDC vam system oznami ze je potřeba aktualizovat hru. Vy dáte ano, ale system vám řekne, že není možné hru aktualizovat. Neděste se. Je to jen taková hloupost, která tu zůstala jeste z The Sims 2 :) Rozkliknete jiny DDC a aktualizujte hru. Po te si spustte instalacku původního DDC co jste chteli a už vám aktualizace pujde. :)

Přikládám seznam DDC jak se instaluji po sobě. Někdo říká, že se to nemusí dodržovat, ale ten kdo trochu The Sims 3 zná, ví, že každý nový DDC obsahuje soubor, který po instalaci vyhledá puvodní hru a již nainstalované DDC a se svým pořadovým číslem se zařadí do fronty. Čímž se hra nezpomaluje. Tak že proto doporučuji dodržet tento postup instalace DDC.

Základní hra The Sims 3

01 - Cestovní horečka
02 - Povolání snů
03 - Po setmění
04 - Hrátky osudu
05 - Smazlíčci
06 - Showtime
07 - Obludárium
08 - Roční období
09 - Studenský život
10 - tropický ostrov
11 - Čas budoucnosti

Základní hru crackujete crackem z DDC který nainstalujete jako poslední při dokončování instalace DDC. Pokud některý z DDC nemáte, nezoufejte..Instalvoat je můžete i tak, přířadí se ke hře a v případě dokoupení nebo dostažení DDC se může vždy přiinstalovat. ALe pokud to jde, instalujte ve spravném pořadí. Hra vám pak poběží lépe.

Co se týče Patchu: -Ty bych vůbec neřešil..Patche jsou pro Orgiginal hry. Mate li staženou verzi z netu..patche nepotrebujete. :) Samozřejmě, pokud někd ostáhne s ruskéh oserveru již opatchovanou verzi,tak je to něco jiného :) Doporučuju stahvoat z http://kat.ph/usearch/the%20sims%203/ kdenajdete kompletni a hlavne funkcni verze.

Co se týče Mini DDC: - Instalvoat muzete v jakem koli poradi.Jedna se pouze o dodatkové drobnosti. A automaticky se prideli ke hre po instalaci.Samozrejme CD key budete potrebovat tak jako tak. Ale crack už nikoli.

Mini DDC

Přepychové ložnice
Zahradní mejdan
Luxusní bydlení
Mé městečko
Sladké radosti Katty perry
Na plný plyn
70's, 80's, 90's


Co se týče měst: Města jsou celkem zapeklitá věc. I když se mi podařilo sehnat všechna, hra mi je nechce brát. Nevím z jakého důvodu..Pokud někdo tedy víte jak na to..rád si nechám poradit.

Co se týče package: Soubory Package jsou spomalovače Teh Sims 3, ale bohužel se v nich nachází většina dobrých objektů. Bohužel ani tyto soubory mi nechce hra brát. Nechápu proč.

Co se týče sims3pack: - Ideální soubory pro The Sims 3. Nezpomalují hru, pouze pri prvotním načítání po instalaci předmětů. Tyto souboy je možné vložit do složky ( dovnload ) v sekci Electronic Arts, kterou muze mit opět každý uplně jinde. U me je to C:\User\uživatel\Dokuments\Electronic Arts\The Sism 3\Downloads ale cesty se mohou lišit dle toho jaký má kdo OS. Pokud soubory sims3pack vlozite do downloads a následněsi zapnete spouštěč hry, uvidíte v něm ve složce ( stažené soubory ) vše co jste vložili. Zda budou věci ve hře funkční už si musíte zjistit sami. Já osobně to dělám tak že si nahraju 10 věcí a pak si je ve hře hledám.Když je najdu a jsou funkční, pojmenuji si je a vložím do složky ( Funkční věci do The Sims 3 ) mam tak jistotu že přístě nebudu muset vše kotrolovat znovu. Předem ale upozornují že nam tom necháte pár týdnů života. Já kontroloval 300 objektů skoro týden. Není to sranda :)

V případě že by nebylo něco jasné, nebo někdo potřeboval pomoct, klidně mi pisněte na Jedidantemihu@seznam.cz

p.s. Nemáte někdo seriové číslo na horské lázně ? :) Při instalaci jsem si ho v návalu choré mysli smáznul. Místo info.txt , jsem smazal seral.txt a teď ho nemůžu najít :D :D

Díky a přeju hezký večer

Dante


12 bře 2013, 22:53
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download