fastshare
W7-reaktivace
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3359
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 pro 2018, 06:23





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Chovejte se slušně, nikoho neurážejte, tím myslím i národnostní menšiny, sexuální orientaci ap.
3. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
4. Při vkládání volte vhodný název příspěvku, žádné proooosííím, pls, pomoooc ale např.: Modrá smrt .
5. Zapamatujte si, že vhodný název řeší problém z 52% za vás.
6. Když je váš problém vyřešen, přidejte za název příspěvku tag [VYŘEŠENO] - čili: Modrá smrt [VYŘEŠENO]
7. Do sekce NEPATŘÍ prosby o nalezení softwaru (Software - Hledám), keygeny+serial (Ostatní - Serials & crack) či žádosti o rady s výběrem Hardwaru (Nákupní poradna).
8. Do této sekce NEPATŘÍ LINKY ! Jedná se o poradnu !



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 W7-reaktivace 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 30 kvě 2009, 07:27
Příspěvky: 7
Příspěvek W7-reaktivace

Joska113 píše:
Zdravím všechny,
už skoro rok mám normálně aktivovaný W7 Ultimate dneska ráno ale aktivátor selhal a nefunguje ani žádný jiný,nejsem si uplně jistý ale nejspíš se to stalo ihned po instalaci aktualizací (KB4100480,KB4099950) stalo se to ještě někomu jinému, případně neví někdo co s tím?



Aby nedošlo k nedorozumnění slovem aktivovaný myslím cracklý w7 a ne zakoupený. Původní crack byl KMSpico v10.2.0 (Install) a nyní jsem zkoušel i další jako Re-Loader Activator 2.2 Final (Portable) i jiné a bez výsledku, bohužel si ale nepamatuju názvy ostatních.


09 dub 2018, 21:21
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 25 pro 2009, 21:35
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: W7-reaktivace

Zkus odinstalovat aktualizaci, která to způsobuje. Jinak já sám už mám na pc už roky aktual. vypnuté.
Nebo vrať pc zpátky v čase přes bod obnovy.
Jinak já sám už mám na pc už roky aktual. vypnuté.
Když mi něco chybí, co by se mi hodilo, tak si to sám nainstaluji. Po odinstalování zkus znova aktivovat,
použij nejnovější aktivátory. Vypni odelílání dat do microsoftu, zablokování adres ve firewalu. Postupy si najdi na webu.
Instalační balíčky upravené právě od těch špatných aktualizací se dají také najít.


11 dub 2018, 16:31
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2008, 10:51
Příspěvky: 214
Příspěvek Re: W7-reaktivace

Pokud máš Windows 7 Ultimate, tak KMSpico tento typ systému neumí aktivovat! Jak jsi ho tímto aktivátorem mohl mít aktivovaný???

Re-Loader či klasický windows loader od Daze aktivuje win7 s OEM licencí (emulace biosu slic) a žádné omezení neplatí. Pravda, starší verze win loaderu měla problém s aktualizací KB971033, která tohle odhalila. Takže bych se asi zaměřil právě na ni jestli není pravou příčinou.

Otestoval jsem re-loader aktivátor a i přes nainstalované aktualizace KB4100480,KB4099950 se systém normálně aktivoval. Viz obrázek

Re: W7-reaktivace


13 dub 2018, 15:34
Profil
Private
Private

Registrován: 30 kvě 2009, 07:27
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: W7-reaktivace

orhore píše:
Pokud máš Windows 7 Ultimate, tak KMSpico tento typ systému neumí aktivovat! Jak jsi ho tímto aktivátorem mohl mít aktivovaný???

Re-Loader či klasický windows loader od Daze aktivuje win7 s OEM licencí (emulace biosu slic) a žádné omezení neplatí. Pravda, starší verze win loaderu měla problém s aktualizací KB971033, která tohle odhalila. Takže bych se asi zaměřil právě na ni jestli není pravou příčinou.

Otestoval jsem re-loader aktivátor a i přes nainstalované aktualizace KB4100480,KB4099950 se systém normálně aktivoval. Viz obrázek

Re: W7-reaktivace


Možná není KMSpice v seznamu ale plně až do ted fungoval, Re-Loader i ten od Daze jsem zkoušel a k ničemu. Skusím ty aktualizace smazat.


20 dub 2018, 08:38
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2008, 10:51
Příspěvky: 214
Příspěvek Re: W7-reaktivace

Já tu aktivaci s kmspico pro jistotu zkoušel na virtuálním PC a akorát to skončilo hláškou, že není co aktivovat. Aktivátor od Daze třeba umí aktivovat jen systém, který byl instalován na oddíly MBR. Re-loader by měl umět obé (MBR i GPT). Ale někdy při kombinaci různých aktivátorů nakonec nefunguje nic a je třeba provést reinstal systému. To je ale samozřejmě na dlouho.


20 dub 2018, 14:47
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download