fastshare
Sniper: Ghost Warrior 3
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3396
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 29 kvě 2017, 08:46





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Sniper: Ghost Warrior 3 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 126
Příspěvek Sniper: Ghost Warrior 3

raf bych se zeptal zda-li ma nekdo stejny problem, hra mi po druhem spusteni po loadingu hodi hlasku, ze program prestal pracovat, vi nekdo co s tim ? dekuji

a ted mi dokonce zacala i zamrzat po uvodnim loadingu


Naposledy upravil Sammael dne 10 kvě 2017, 22:30, celkově upraveno 1
Téma přesunuto...


10 kvě 2017, 22:07
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 7348
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3

Ujisti se, že Ti Antivir něco neblokuje případně manuálně .exe blokni ve FireWallu...


10 kvě 2017, 22:31
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 126
Příspěvek Sniper: Ghost Warrior 3 (2017) CZ

ta hra nakonec po spusteni se strasne seka a to mam vse nastavene na low a stahnute posledni ovladace na grafarnu, ma nekdo stejny problem a vi jak to poresit ?


Naposledy upravil Sammael dne 11 kvě 2017, 01:37, celkově upraveno 1
Téma přesunuto + sloučeno!!!


11 kvě 2017, 00:28
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 19 úno 2010, 16:22
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3 (2017) CZ

Neviete niekto kde sa mení jazyk titulkov na češtinu? Ako hľadám v menu tak hľadám, ale nikde to tam v nastaveniach nevidím. Hru mám spustenú cez SSEmulátor, takže by sa jazyk mal dať meniť a hra by sa mala ukladať. Za pomoc dík.


11 kvě 2017, 01:18
Profil
Private
Private

Registrován: 31 srp 2008, 09:37
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3

hra se mi naistalovala v rustine...verze od hp620......stacilo pouze rustinu vymazat {v souboru location} a cestinu prejmenovat na rustinu......tedy v jakem jazyku to mas naistalovane na ten prejmenuj cestinu a orig vymaz.
ja mam zase problem s ukladanim hry ...nuti me hrat od zacatku...nevite nekdo? dik


14 kvě 2017, 19:57
Profil
Colonel 5 th class
Colonel 5 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 700
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3

Musíš dokončit prolog, poté se už bude hra normálně ukládat. :)


15 kvě 2017, 06:34
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download