fastshare
Batman: Arkham City
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3359
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 pro 2018, 18:27





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Batman: Arkham City 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 14 srp 2008, 06:58
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

GROSTR píše:
lidi poraďte čeština mi nejde nainstalovat když jsem to spustil tak jsem zadal cest ukde tu hru mám a pak mi to napsalo chybu


Program nemůže češtinu do hry aktualizovat z následujícíh důvodů:
D:\BATMAN ARKHAM CITY\Binaries\Win32\BmLauncher.exe: neznámá verze

co s tím


Stáhnout patch 1.2
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


30 čer 2012, 20:56
Profil
Private
Private

Registrován: 21 črc 2008, 19:30
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Ahoj Prosim nekoho napiste mi jak to mam nainstalovat mam originalku a nejde mi to haze mi to NEZNAMA Verze. sem se k tomu po roce sedl ze si zahraju nakou dobrou hru. Díky moc


02 črc 2012, 21:13
Profil
Private
Private

Registrován: 23 srp 2011, 14:30
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Nefungujou mi titulky v intrech nevíte co s tím( jinak mi fungují).Děkuji za odpověd


04 srp 2012, 09:28
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 15 kvě 2009, 14:49
Příspěvky: 28
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Dokázal někdo rozjet češtinu na blackbox verzi? Mám tam patch 1.2, ale když isntaluju češtinu, tak ho hází hlášky o neznámých souborech. Někdo psal, že stačí ty soubory hodit do koše: za sebe říkám, že to nepomáhá, protože to je furt dokola. Jeden soubor hodím do koše a češtině zase vadí následující a tak furt....


06 srp 2012, 18:38
Profil
Private
Private

Registrován: 23 srp 2011, 14:30
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Už jsem to vyřešil je to fakt skvělý doporučuji !!!!!!!!!!!!!! :)


11 srp 2012, 20:19
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 06 úno 2010, 20:18
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

fiLL-kiLL píše:
Dokázal někdo rozjet češtinu na blackbox verzi? Mám tam patch 1.2, ale když isntaluju češtinu, tak ho hází hlášky o neznámých souborech. Někdo psal, že stačí ty soubory hodit do koše: za sebe říkám, že to nepomáhá, protože to je furt dokola. Jeden soubor hodím do koše a češtině zase vadí následující a tak furt....


Mě to pomohlo, hodil jsem CELOU složku "MoviesStereo" do koše, dal jsem instalovat češtinu a šlo to... pak jen z koše obnovíš složku zpět.
Tu složku tam musíš hodit celou, protože češtině vadí všechny ty soubory co tam jsou.

Taky mám Blackbox 1.2


14 srp 2012, 12:01
Profil
Private
Private

Registrován: 11 kvě 2009, 12:14
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

pro ty co jim to pri instalaci cestiny hlasi nezname soubory musite povolit prepsani souboru v adresari se hrou ja mel zaskrtnuto jen pro cteni a proto pri rozbalovani kdyz sem si to okno s prikazy prohlizel hlasilo error na soubory *.upk

_________________
core i7 950, 6gb ram, ENGTX285


27 srp 2012, 09:37
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2009, 17:53
Příspěvky: 34
Bydliště: Inferno...
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

messyl píše:
pro ty co jim to pri instalaci cestiny hlasi nezname soubory musite povolit prepsani souboru v adresari se hrou ja mel zaskrtnuto jen pro cteni a proto pri rozbalovani kdyz sem si to okno s prikazy prohlizel hlasilo error na soubory *.upk

Kde popripade jaky soubor mam prepsat aby me to rozbalovani cestiny prepsalo vsechny soubory a ne jen soubory pro cteni...nejak to z toho co jsi napsal nechapu dik.

_________________
i_m_a_g_e


10 říj 2012, 17:16
Profil
Private
Private

Registrován: 24 kvě 2009, 09:48
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Asi už to tady někdo psal ale stejně se musím zeptat mám originální krabicovou verzi Batman Arkham City a když tam chci nainstalovat češtinu hlásí mě to mám jinou verzi BmLauncher a i když tam dám ten patch 1.2 tak to jde zatím dobře ale až když to po mě chce abych zadal cílovou složku kde se má instalovat čeština tak se mě to sekne a já to musím vypnout přes správce tak jestli byste měli nákou radu byl bych vám dost vděčnej


10 lis 2012, 11:43
Profil
Private
Private

Registrován: 08 úno 2011, 22:00
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

me nejdou titulky jen videosekvence a casti ktere jsou mi k nicemu....tak nevim jestli je chyba u me coz asi je ale nevim v cem....


10 dub 2013, 15:37
Profil
Private
Private

Registrován: 11 kvě 2009, 12:14
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Virus D ToXX píše:
messyl píše:
pro ty co jim to pri instalaci cestiny hlasi nezname soubory musite povolit prepsani souboru v adresari se hrou ja mel zaskrtnuto jen pro cteni a proto pri rozbalovani kdyz sem si to okno s prikazy prohlizel hlasilo error na soubory *.upk

Kde popripade jaky soubor mam prepsat aby me to rozbalovani cestiny prepsalo vsechny soubory a ne jen soubory pro cteni...nejak to z toho co jsi napsal nechapu dik.



staci kliknout pravym tl. mysi na slozku s nainstalovanou hrou , dat vlastnosti a odškrtnout policko ¨jen pro cteni¨ dat ok a hotovo :-)

_________________
core i7 950, 6gb ram, ENGTX285


27 led 2014, 17:03
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download