fastshare
Potřebujete s něčím poradit?
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3383
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 11 pro 2017, 12:14





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Potřebujete s něčím poradit? 
Autor Zpráva
Corporal
Corporal
Uživatelský avatar

Registrován: 10 srp 2006, 14:03
Příspěvky: 77
Bydliště: Jupiter
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá barevný vzorník CMYK v .PDF kde je daná barva rozepsaná jako že
GOLD C:0 M:20 Y:60 K:20 a barva je tam i namíchaná takže když to vytisknu uvidím barvu jak vypadá v tisku i s namícháním...
Co nejvíce barev.

Pokud ano dejte odkaz na stažení děkuji.


Takhle nějak vzorníků je mnoho druhů, ale jde mi o to abych si to mohl sám na vlastní tiskárně vytisknout.

Re: Potřebujete s něčím poradit?

_________________
PC1: AMD FX-8370, OC 4,6GHz, Sapphire RX580 Nitro+ 8Gb , 32GB KIT DDR3 1866MHz, ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0, PC2: AMD PhenomII X6, 3,2GHz, GIGABYTE R9 380 WINDFORCE 2X Gaming 4GB, KINGSTON 16GB KIT DDR3 1866MHz


18 srp 2011, 08:21
Profil
Private
Private

Registrován: 10 črc 2011, 21:09
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

Dobre rano dival sem se na vase vytvory a jsou fakt good chtel bych se zeptat zda by jse mi nerekli program ve kterem tvorite a jestli by jste mi to neukazali jak na to


19 srp 2011, 03:05
Profil
Captain
Captain

Registrován: 22 úno 2009, 01:34
Příspěvky: 285
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

pavel534 píše:
Dobre rano dival sem se na vase vytvory a jsou fakt good chtel bych se zeptat zda by jse mi nerekli program ve kterem tvorite a jestli by jste mi to neukazali jak na to


Program se jmenuje Photoshop. Je mnoho verzí, ale já osobně doporučuju CS5. Samozřejmě není to pro nováčka jednoduché v tom tvořit.


19 srp 2011, 04:50
Profil
Corporal
Corporal
Uživatelský avatar

Registrován: 11 led 2011, 14:28
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

pavel534 píše:
Dobre rano dival sem se na vase vytvory a jsou fakt good chtel bych se zeptat zda by jse mi nerekli program ve kterem tvorite a jestli by jste mi to neukazali jak na to


Táto téma ti určíte pomôže:
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


19 srp 2011, 07:07
Profil
Corporal
Corporal
Uživatelský avatar

Registrován: 10 srp 2006, 14:03
Příspěvky: 77
Bydliště: Jupiter
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

něco podobného už s namíchanýma barvama

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

_________________
PC1: AMD FX-8370, OC 4,6GHz, Sapphire RX580 Nitro+ 8Gb , 32GB KIT DDR3 1866MHz, ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0, PC2: AMD PhenomII X6, 3,2GHz, GIGABYTE R9 380 WINDFORCE 2X Gaming 4GB, KINGSTON 16GB KIT DDR3 1866MHz


19 srp 2011, 08:17
Profil
Private
Private

Registrován: 10 črc 2011, 21:09
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

dik za rady umim delat veci v gimpu 2 ale mam se toho hodne co ucit


19 srp 2011, 14:19
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2009, 17:53
Příspěvky: 35
Bydliště: Inferno...
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

Nazdar potřeboval bych poradit když mám obrázek a chci oddělat jeho pozadí aby žádné neměl tak jsem v Adobe photoshopu CS4 použil funkci s názvem ‘‘magnetické laso‘‘ obtáhl jsem ten obrázek a pak pozadí odstranil jenže to pozadí co tam bylo sice zmizelo ale místo něho tam bylo pozadí černé tak ze jsem byl tam kde jsem začal.Zkusil jsem to i s funkcí ‘‘kouzelná hůlka‘‘ ale výsledek byl úplně stejný.Potom jsem našel na internetu další tutoriál kde to bylo tak že jsem obrázek opět odřezal to odřezané a označené zkopíroval otevřel jsem soubor dal nový a tam průhledné pozadí a pak tam vložil to ořezané tady už pozadí bylo bílo šedé a kostičkované(jak jsem tu už někde četl) ale když jsem to chtěl uložit v PNG nebo GIF tak to napsalo chybu a obr. byl normálně s pozadím.Byl bych rád kdyby mě to někdo vysvětlil jak idiotovy dělal jsem to už podle 3 nebo 4 tutoriálů a pořád nic. :D

_________________
i_m_a_g_e


26 srp 2011, 14:32
Profil
Corporal
Corporal
Uživatelský avatar

Registrován: 12 říj 2009, 15:22
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

skus odemknout layer .. (nesmi tam byt zamecek)
dole v pravo 2x kliknes na ten layer(vrstvu) ,vyskoci tabulka a das OK

_________________
i_m_a_g_e
Chcete neco uploadnout na Hellshare ci Dataport ? Zkuste mi napsat SZ/PM.
Vyhrazuju si pravo na zamitnuti zadosti.


26 srp 2011, 18:19
Profil
Private
Private

Registrován: 15 led 2008, 18:04
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

Ahoj. Dělám si teď webovky a když jsem si vytvořil background pro položky menu, nemůžu si pomoct, ale děsně mi to připomíná nějaké logo. Jenže nevím jaké a jestli vůbec. Nerad bych neúmyslně kopíroval něčí práci. Proto se ptám jestli už jste podobný styl někde viděli. Díky za všechny odpovědi.
Re: Potřebujete s něčím poradit?


30 srp 2011, 10:02
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2009, 17:53
Příspěvky: 35
Bydliště: Inferno...
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

MrJose píše:
Ahoj. Dělám si teď webovky a když jsem si vytvořil background pro položky menu, nemůžu si pomoct, ale děsně mi to připomíná nějaké logo. Jenže nevím jaké a jestli vůbec. Nerad bych neúmyslně kopíroval něčí práci. Proto se ptám jestli už jste podobný styl někde viděli. Díky za všechny odpovědi.
Re: Potřebujete s něčím poradit?

Pokud hraješ hry tak je to podobné na staré logo THQ.
Re: Potřebujete s něčím poradit?

_________________
i_m_a_g_e


30 srp 2011, 15:11
Profil
Private
Private

Registrován: 15 led 2008, 18:04
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

Dik. Mas pravdu. Ale to nebude ono co myslim. To co mi vrta hlavou ma prave i velice podobne barvy (zluto-cervene).


30 srp 2011, 17:56
Profil
Corporal
Corporal
Uživatelský avatar

Registrován: 12 říj 2009, 15:22
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

me hned napadlo akorat
Re: Potřebujete s něčím poradit?

jinak bych si nedelal velkou hlavu

_________________
i_m_a_g_e
Chcete neco uploadnout na Hellshare ci Dataport ? Zkuste mi napsat SZ/PM.
Vyhrazuju si pravo na zamitnuti zadosti.


30 srp 2011, 23:13
Profil
Private
Private

Registrován: 13 zář 2009, 14:42
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

Mám problém s Illustartorem, stáhnul jsem ho z oficiálních stránek, zadal jsem ten cd key, v poho se to nainstalovalo a když jsem to zapnul, tak mi to napsalo, že cd key je nesprávnej. Tohle mi to píše vždycky když to zapnu i když předtim ten key zadám. Co s tim mám dělat ?


19 říj 2011, 17:08
Profil
Master Sergant
Master Sergant
Uživatelský avatar

Registrován: 17 črc 2011, 10:33
Příspěvky: 130
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

Virus D ToXX píše:
Nazdar potřeboval bych poradit když mám obrázek a chci oddělat jeho pozadí aby žádné neměl tak jsem v Adobe photoshopu CS4 použil funkci s názvem ‘‘magnetické laso‘‘ obtáhl jsem ten obrázek a pak pozadí odstranil jenže to pozadí co tam bylo sice zmizelo ale místo něho tam bylo pozadí černé tak ze jsem byl tam kde jsem začal.Zkusil jsem to i s funkcí ‘‘kouzelná hůlka‘‘ ale výsledek byl úplně stejný.Potom jsem našel na internetu další tutoriál kde to bylo tak že jsem obrázek opět odřezal to odřezané a označené zkopíroval otevřel jsem soubor dal nový a tam průhledné pozadí a pak tam vložil to ořezané tady už pozadí bylo bílo šedé a kostičkované(jak jsem tu už někde četl) ale když jsem to chtěl uložit v PNG nebo GIF tak to napsalo chybu a obr. byl normálně s pozadím.Byl bych rád kdyby mě to někdo vysvětlil jak idiotovy dělal jsem to už podle 3 nebo 4 tutoriálů a pořád nic. :D


No zaprvé ten obrázek musíš celý zkopírovat pak dát nový a rozměry se ti automaticvky doplní akorát ve volbě pozadí budeš mít na výběr : černé, bílé a průhledné neboli transparent takže dej transparent a vlož tam ten překopírovaný obrázek pak bych nedával magické lano ale spíš takovou tu kouzelnickou hůlku vybereš ní určitý prostor a pak stačí kliknout na delete na pozadí budeš mít takové šedo bíle kostičky a to znamená že je to průhledné ted už jen stačí uložit a jestli chceš aby to zůstalo furt průhledné tak musíš uložit ve formátu PNG !! snad ti to pomůže :D

_________________
nox...


23 říj 2011, 20:33
Profil
Private
Private

Registrován: 13 zář 2009, 14:42
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Potřebujete s něčím poradit?

Ahoj, nevíte někdo jak v Illustratoru text jakoby zarovnat na cestu ? Vím, že musím jít do Text - Zarovnat text na cestu, ale tuhle možnost mám pořád šedou. :(


27 lis 2011, 20:23
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download