fastshare
Assassins Creed Origins
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3383
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 14 pro 2017, 01:27





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 Assassins Creed Origins 
Autor Zpráva
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2009, 04:42
Příspěvky: 10
Příspěvek Assassins Creed Origins

Zdravím Vás,vie mi niekto poradiť,mám kúpenú licenciu kúpu hry Assassins Creed Origins,aktivovanú cez Uplay...Nainštalovalo mi ju ale vôbec mi ju nespustí a neviem prečo,pls.
Mám Win.10 x64,GTX 1080 msi,Ram 16 GB DD3 Kingston a procesor AMD A8-3870...


19 lis 2017, 16:12
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 109
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Vypise ti nieco ?


19 lis 2017, 16:39
Profil
Private
Private

Registrován: 21 kvě 2009, 22:29
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Ahoj. Mám ten samý problém. Spustí se úvodní okno s informacemi o načítání a pak zmizí. Hra pak ještě pár sekund běží v procesech na pozadí a pak konec.
Koukal jsem i na oficiální fórum a stejný problém má hromada dalších lidí. Zatím na to nic nefunguje a vývojáři se nechali slyšet, že se na to MOŽNÁ časem podívají :shock:


19 lis 2017, 17:44
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2009, 04:42
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Presne tak načítajú sa mi úvodné veci,nejaký microsoft balík,asi c++,potom nejaká synchronizácia s účtom,asi save...no
a potom už nič,boha som stoho neštastný,dal som za hru skoro 50 eúr...neviem čo teraz...či ideme čakať...či čo...


19 lis 2017, 18:11
Profil
Private
Private

Registrován: 21 kvě 2009, 22:29
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Já za ní dal 700,- Kč a už si zase dlouho nic nekoupím, když vidím ten laxní přístup vývojářů. Taky jsem se na to těšil jak malej a teď jsem akorát nasr... :?
Zkoušel jsem všchno, ale bohužel, zatím žádná funkční rada není.


19 lis 2017, 18:49
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4200
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Máte každý jiný systém nebo to dělá jen na jednom win10? Spustit třeba v jiném režimu kompatibility?
Nevěřím ani základnímu antiviru ve win (Defender). Zkusit zakázat i ten pokuď je aktivní.
Občas se nějaká hra nespustí kvůli jinému programu co vám právě běží. U mě třeba MSI Afterburner, Rivatuner.. ale dalo se to nastavit a teď už mi to běží. :)
U Nvidie to nechodilo s nejnovějšími ovladači..
Někomu pomohlo jen zkontrolovat soubory hry v uplay. :D

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Windows 10 Pro x64 16299.125 RS3 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.500MHz Turbo 4.750MHz | RAM Corsair Vengeance Blue 16GB DDR3 1666Mhz
GPU Sapphire R9 290x 4GB TRI-X OC [email protected] +150mV | HDD WD Black 1TB SATA3 64MB | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W


19 lis 2017, 19:11
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 232
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Je docela legracni, ze kdyz si clovek koupi hru za nemaly peniz, tak jako jeho jedina funkcni podpora potom slouzi jen warezove weby :D :D :D

Jinak jsem koukal zza kolik by se to dalo poridit a na ebay se obejvuji ruzne ruske inzeraty nabizejici Uplay ucet s hrou za cca 200Kč, nemate s tim nekdo zkusenost?

_________________
CPU: Core i5 3570 - OC 4,2Ghz + Scythe Ninja 3 revB
MB: ASRock Z77 Pro 4
RAM: Kingston 16GB 1600MHz DDR3 CL9
HDD: SSD A-Data SP900 64GB + 1TB Samsung SATA + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Sapphire R9 290 TRI-X 4GB DDR5 Hawai + Accelero E4
SRC: Corsair RM750i
OS: WIN 10 Pro


19 lis 2017, 19:13
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4200
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Já ano, ale na účet steam. Koupil jsem si za 200,-kč Far Cry Primal a stačil jsem to jen dohrát a pak se už nedalo přihlásit. Bylo to bez možnosti si změnit heslo a nejspíš to každému nechal maximálně 14 dní a pak ho změnil a prodal dalšímu. Na druhou stranu jsem si řekl.. za 200 jako vypůjčení účtu a dohráno mi to stačilo. Horší by to bylo u někoho kdo by si chtěl vše prolést a splnit. :D

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Windows 10 Pro x64 16299.125 RS3 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.500MHz Turbo 4.750MHz | RAM Corsair Vengeance Blue 16GB DDR3 1666Mhz
GPU Sapphire R9 290x 4GB TRI-X OC [email protected] +150mV | HDD WD Black 1TB SATA3 64MB | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W


19 lis 2017, 19:18
Profil
Private
Private

Registrován: 21 kvě 2009, 22:29
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Mám taky Win 10. Všechny tyhle možnosti už jsem zkoušel. Od kontroly souborů, nastavování kompatibility, vypínání všeho možného, instalace na jiné HDD, instalace starších ovladačů a prostě nic.


19 lis 2017, 20:11
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 232
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Sensor píše:
Já ano, ale na účet steam. Koupil jsem si za 200,-kč Far Cry Primal a stačil jsem to jen dohrát a pak se už nedalo přihlásit. Bylo to bez možnosti si změnit heslo a nejspíš to každému nechal maximálně 14 dní a pak ho změnil a prodal dalšímu. Na druhou stranu jsem si řekl.. za 200 jako vypůjčení účtu a dohráno mi to stačilo. Horší by to bylo u někoho kdo by si chtěl vše prolést a splnit. :D


Díky za odpověď. Tak to nechám být, teď už je mi jasný, proč tam píše, že k tomu není email :D Crack asi jen tak nebude si myslím, minimálně je to otázka několika měsíců. Season pass za 750 a RU verze taky za 8 stovek jinak 12 kil.

Ale zase bych neměl radost to dneska koupit a zítra zjisti,že to je cracknutý :D

Tak nevím, principiálně je DRM DENUVO už celkem snadno překonaná ochrana, takže nějakej jeho udpadte nemůže být zae takovej problém, co myslíš, koukal jsem na nějaký zdroje na netu, ale tam se nedá už věřit ničemu :D

_________________
CPU: Core i5 3570 - OC 4,2Ghz + Scythe Ninja 3 revB
MB: ASRock Z77 Pro 4
RAM: Kingston 16GB 1600MHz DDR3 CL9
HDD: SSD A-Data SP900 64GB + 1TB Samsung SATA + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Sapphire R9 290 TRI-X 4GB DDR5 Hawai + Accelero E4
SRC: Corsair RM750i
OS: WIN 10 Pro


Naposledy upravil xtictac dne 19 lis 2017, 23:12, celkově upraveno 1

19 lis 2017, 20:16
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 109
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Nebude to procesorom ? Viem ze niektore hry mali problem s tym, ze procesor nepodporoval niektore instrukcie a co pozeram tak mas dost stary procesor.


19 lis 2017, 20:29
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 232
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Jsem to nevydrzel a uz to tece za 1250 kacek primo z Uplay :D Doufam, ze nebudou zadny problemy to bych byl fakt nastvanej, jsem fakt svatecni kupujici her :D ale tahle vypada, ze si to fakt zaslouzi, navic Egypt je pro me srdcovka.

_________________
CPU: Core i5 3570 - OC 4,2Ghz + Scythe Ninja 3 revB
MB: ASRock Z77 Pro 4
RAM: Kingston 16GB 1600MHz DDR3 CL9
HDD: SSD A-Data SP900 64GB + 1TB Samsung SATA + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Sapphire R9 290 TRI-X 4GB DDR5 Hawai + Accelero E4
SRC: Corsair RM750i
OS: WIN 10 Pro


20 lis 2017, 00:37
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2009, 04:42
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

No Ja som určite presvedčený že je to procesorom,lebo som to vyskúšal hrať s ext.hdd na Notebooku Sony Vaio,tam mám Core i3 procesor
a grafika tam je amd HD 7600 M a 8 GB Ram DDR3,hru mi krásne načítalo,spustilo len hrať na Low a iba 7 Fps,hmmm..tak akože som to hneď vypínal,ale proste to išlo...nechápem... :shock: :shock:


20 lis 2017, 07:11
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4200
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

xtictac píše:
Jsem to nevydrzel a uz to tece za 1250 kacek primo z Uplay :D Doufam, ze nebudou zadny problemy to bych byl fakt nastvanej, jsem fakt svatecni kupujici her :D ale tahle vypada, ze si to fakt zaslouzi, navic Egypt je pro me srdcovka.



Je tam zrovna teď sleva 17% ještě na 6 dní a 18 hodin. Počkám ještě tak 5 dní a pak to asi taky vezmu. Zatím tu ještě něco mám. :)

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Windows 10 Pro x64 16299.125 RS3 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.500MHz Turbo 4.750MHz | RAM Corsair Vengeance Blue 16GB DDR3 1666Mhz
GPU Sapphire R9 290x 4GB TRI-X OC [email protected] +150mV | HDD WD Black 1TB SATA3 64MB | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W


20 lis 2017, 16:25
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 02 úno 2010, 01:59
Příspěvky: 81
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

ja som to kúpil 3. deň od vydania a je to fajn hra, ale ten klasický ubisoftacky stereotyp sa pomaly ale isto dostavuje.. graficky je hra pekná, ale na zadok sa znej neposadíte.. inšiprácia witcherom 3 je fakt na každom kroku od otazníčkov, cez súbojový systém až po vedlajšie úlohy, ktoré sú niekedy zaujímavejšie ako hlavné.. hralo by sa to skvelo keby fps neklesalo až príliš často (i5 6600, gtx 1060 6gb,16 GB 2133 MHz DDR4) na púšti a v lokalitách mimo mesta fps s prehľadom aj cez 70-80 fps v mestách 35-50 fps na high nastaveniach.. keď dám všetko ultra a to fakt všetko tak 28-45 fps tiež podľa lokality, CPU ide na 100% neustále, pričom GPU v mestách a pod. náročnejších lokalitách ide na 50-60%, keď som na púšti tak ide CPU aj GPU na 99%. Čiže mať stabilných 50-60 fps je tá hra celkom bomba.. takto je to aspoň pre mňa dosť frustrujúce, lebo tie dropy sú otravné i keď hrať sa to dá to nepopieram.. dokonca uvažujem, že upgradnem CPU za i7 7700, čo je v dnešnej dobe s príchodom coffe lake asi totálna blbosť, ale nechce sa mi kupovať dosku, ktorá najlacnejšia stojí 120 e (nad vylepšením CPU uvažujem nie len kvôli Assassinovi, ale to isté mám pri watch dogs 2, aj Ghost Windlands, všade ide CPU na 100% a gpu tak okolo 50-60), ostatné hry sú úplne v pohode, napr. witcher 3 ultra CPU-70-80, GPU 99% konštantných 55-60fps.


20 lis 2017, 19:45
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download